Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Phil Spencer επανεξετάζει τις σχέσεις της Xbox με την Activision Blizzard

*
O Phil Spencer, επικεφαλής της Xbox, έστειλε email στο προσωπικό της εταιρείας λέγοντας ότι εξετάζονται όλες οι πτυχές της συνεργασίας με την Activision Blizzard, έπειτα από το ρεπορτάζ της Wall Street Journal, που αναφέρει ότι ο CEO της Activision, Bobby Kotick, γνώριζε για τα περιστατικά σεξουαλικών επιθέσεων και κακοποίησης στο εσωτερικό της εταιρείας του για πολλά χρόνια, παρόλα αυτά δεν έκανε τιποτα για να τα εμποδίσει. Στο email αναφέρεται ότι ο Spencer και η ηγεσία της Microsoft είναι βαθύτατα ενοχλημένοι και προβληματισμένοι λόγω των φρικιαστικών γεγονότων και των αποτρόπαιων πράξεων στην Activision Blizzard και ότι τέτοιου είδους συμπεριφορά δεν έχει θέση στη βιομηχανία.

Απαντώντας στα σχόλια του Spencer, εκπρόσωπος τύπου της Activision δήλωσε στο IGN, "Σεβόμαστε όλο το feedback από τους συνεργάτες μας και τους ενημερώνουμε αρμοδίως. Έχουμε δώσει λεπτομέρειες για τις σημαντικές αλλαγές που έχουμε πραγματοποιήσει τις τελευταίες εβδομάδες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε δεσμευμένοι για την κουλτούρα μας και ο χώρος εργασίας μας θα είναι ασφαλής για όλους. Γνωρίζουμε πως αυτό θα πάρει χρόνο, αλλά δεν θα σταματήσουμε μέχρι να εξασφαλίσουμε το καλύτερο περιβάλλον εργασίας για την ομάδα μας".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*